Aurora HDR, νέο λογισμικό για τη δημιουργία HDR εικόνων


Aurora HDR, νέο λογισμικό για τη δημιουργία HDR εικόνων

To Aurora HDR επιτρέπει την επεξεργασία RAW/JPG/TIFF/PSD αρχείων εικόνας και προσφέρει τη δυνατότητα manual ρυθμίσεων ή χρήσης ειδικών αυτόματων presets (υπάρχουν 38 σε 5 κατηγορίες).

Το νέο λογισμικό χρησιμοποιεί Layers και δίνει στο χρήστη του τη δυνατότητα χρήσης μασκών, ενώ υποστηρίζει και διαφορετικές επιλογές blending για κάθε layer.

Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών έχουμε αυτόματη λειτουργία Alignment και Deghosting, αλλά και διόρθωση των χρωματικών ανωμαλιών.

Το Aurora HDR είναι διαθέσιμο για Η/Υ με Mac λειτουργικό X 10.9.5 Mavericks ή νεώτερο και λειτουργεί ως stand alone πρόγραμμα ή ως plugin στα Adobe Photoshop, Adobe Lightroom και Apple Aperture.

Μπορείτε να το προ-παραγγείλετε στην τιμή των 103 ευρώ (η κανονική του τιμή είναι στα 116 ευρώ) εδώ.

Επιπλέον μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από τη σελίδα του Trey Ratcliff, στην τιμή των 89 δολαρίων εδώ. Μαζί θα πάρετε ως bonus 20 λεπτά ενός tutorial video, έξτρα presets, 11 HD Wallpapers και 11 sets εικόνων για να εξασκηθείτε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Aurora HDR
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!