Το κοινοβούλιο της Αυστραλίας εγκαλεί τις Adobe, Apple και Microsoft να δικαιολογήσουν τις υψηλότερες τιμές τους


Το κοινοβούλιο της Αυστραλίας εγκαλεί τις Adobe, Apple και Microsoft να δικαιολογήσουν τις υψηλότερες τιμές τους

Η συζήτηση ανάμεσα στους πολίτες της χώρας μας σχετικά με το γιατί πολλά προϊόντα (όχι μόνο τα φωτογραφικά) έχουν υψηλότερη τιμή από την υπόλοιπη Ευρώπη ή τις Η.Π.Α είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.  Πολλές φορές όμως τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και σε άλλα μέρη του κόσμου.  Πάρτε για παράδειγμα την Αυστραλία.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Petapixel είναι πιο φτηνό να ταξιδέψεις από την χώρα των καγκουρό στις Η.Π.Α., να αγοράσεις την CS6 Master Collection της Adobe και να επιστρέψεις, από το να αγοράσεις την ίδια συλλογή σε κατάστημα της Αυστραλίας.  Η διαφορά της τιμής του συγκεκριμένου προϊόντος ανάμεσα στην αγορά των Η.Π.Α. και της Αυστραλίας είναι 1.735$.

Υψηλότερες τιμές στην τιμή για το ίδιο προϊόν παρατηρούνται και για εταιρείες όπως η Apple και η Microsoft.

Το όλο θέμα έφτασε μέχρι το κοινοβούλιο της Αυστραλίας, το οποίο κάλεσε τις τρεις εταιρείες στις 22 Μαρτίου να παρουσιαστούν και να δικαιολογήσουν την υψηλή διαφορά στις τιμές των προϊόντων τους ανάμεσα στην Αυστραλία και σε άλλες χώρες.

Περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως οι τρεις κολοσσοί θα δικαιολογηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Mac OS Microsoft petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!