Το AutoSteady είναι ένα gimbal χειρός για λήψη βίντεο με smartphone ή GoPro


Το AutoSteady είναι ένα gimbal χειρός για λήψη βίντεο με smartphone ή GoPro

Το AutoSteady προσφέρει σταθεροποίηση τριών αξόνων για λήψη βίντεο χωρίς κουνήματα και αντιολισθηρή λαβή για καλύτερο κράτημα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα gimbals που χρησιμοποιούν βαριά αντίβαρα για σταθεροποίηση, το AutoSteady λειτουργεί με ηλεκτρονικά ακριβείας. Για τη λειτουργία της σταθεροποίησης, χρησιμοποιεί μοτέρ με τεχνολογία Advanced FOC (Field Orientation Control), που τροφοδοτείται από μπαταρία που προσφέρει μέχρι και 2 ώρες λειτουργίας.

Ενώ εξ ορισμού είναι σχεδιασμένο να δέχεται smartphones, με έξτρα αντάπτορα μπορεί να τοποθετηθεί μία κάμερα GoPro. Ως έξτρα αξεσουάρ επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε ένα selfie stick μήκους 1.30 μέτρων όταν είναι σε ανάπτυξη και ένα Power Bank που διπλασιάζει την αυτονομία του AutoSteady.

Οι διαστάσεις του είναι 230x110x100 χιλιοστά και ζυγίζει 430 γραμμάρια.

Το AutoSteady αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2015 και μπορείτε να το παραγγείλετε από την πλατφόρμα του Kickstarter.

AutoSteady-2
AutoSteady-3
AutoSteady-4
AutoSteady-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Kickstarter
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

2 σχόλια

  • #
    1

    έγινε η προπαραγγελεία ήδη!!!! ελπίζω να το λάβω την ημερομηνία που λένε και να μην εχουμε καθυστερίσεις

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!