Διαθέσιμη η εφαρμογή PhotoPills για Android


Διαθέσιμη η εφαρμογή PhotoPills για Android

Το PhotoPills είναι μία εφαρμογή που προσφέρει στους λάτρεις της φωτογραφίας τρόπους να ενημερώνονται και να σχεδιάζουν τις φωτογραφικές τους λήψεις.

Μέχρι στιγμής το PhotoPills ήταν διαθέσιμο για iOS συσκευές αλλά μετά από αρκετό καιρό η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και για τους χρήστες Android.

Η εφαρμογή PhotoPills προσφέρει στους χρήστες την δυνατότητα να προγραμματίσουν τις φωτογραφικές λήψεις τους, ενημερώνοντας για την ώρα της ανατολής αλλά και δύσης του ήλιου και του φεγγαριού, καθώς επίσης την ημερομηνία και το σημείο ανατολής αναλόγως σε ποια περιοχή βρίσκονται.

Μια άλλη δυνατότητα που προσφέρει το PhotoPills στους χρήστες είναι αυτή της φωτογράφησης του γαλαξία μας ή άστροφωτογράφισης, δίνοντας στους χρήστες πλήρες οδηγίες για το πώς να το φωτογραφίσουν και σε ποιο σημείο θα είναι ορατός χάρη στο 2D Map-Centric Planner που διαθέτει η εφαρμογή.

Επιπλέον το PhotoPills ενημερώνει τους χρήστες του για το πότε θα συμβεί και θα είναι ορατό ένα σπάνιο φαινόμενο όπως το Super Fool Moon, η έκλειψη σελήνης ή του ηλίου.

Τέλος το PhotoPills δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να υπολογίσει την έκθεση φωτισμού με φίλτρα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή τη νύχτα χάρη στην επιλογή EXPOSURE. Για τους λάτρεις των time-lapse το PhotoPills διαθέτει και σύστημα υπολογισμού λήψεων timelapse.

Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε στο Google Play στην τιμή των 10 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Android Android Apps Apps PhotoPills

Πηγή:

DPreview
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!