Το B-Unstoppable είναι το πρώτο drone εδάφους-αέρος στον κόσμο


Το B-Unstoppable είναι το πρώτο drone εδάφους-αέρος στον κόσμο

Αυτό το υβριδικό drone μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού, να μετατραπεί από ερπυστριοφόρο σε quadcopter, τραβώντας βίντεο σε ανάλυση 720p.

Όταν το B-Unstoppable βρίσκεται στο έδαφος, χρησιμοποιεί δύο ερπύστριες για να κινηθεί σε ανώμαλες επιφάνειες. Οι ερπύστριες αυτές μπορούν να προσαρμόζουν την ευκαμψία τους, χάρη στους μηχανικούς βραχίονες που τις συγκρατούν. Όταν βέβαια τα εμπόδια είναι μεγαλύτερα από την ικανότητα του B-Unstoppable να κινηθεί πάνω τους, μπορεί να πετάξει και να τα ξεπεράσει.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του B-Unstoppable, η οδήγηση του drone προσφέρει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι της πτήσης του. Με την οδήγηση μπορεί να γίνει μέχρι και 60% εξοικονόμηση της μπαταρίας και η οδήγηση είναι πολύ πιο αθόρυβη, δίνοντας τη δυνατότητα στο drone να πλησιάσει σε σημεία όπου δε θέλουμε να γίνει αντιληπτό.

Το B-Unstoppable ζυγίζει μόλις 84 γραμμάρια και μπορεί να σηκώσει βάρος 4 έως 6 γραμμάρια, αρκετό βάρος δηλαδή για μια από τις δύο κάμερες που μπορεί κάποιος να συνδυάσει με το drone (οι οποίες πωλούνται ξεχωριστά). Η πρώτη κάμερα είναι τύπου HD DVR και τραβάει βίντεο με ανάλυση 1280×720, το οποίο αποθηκεύεται σε κάρτα microSD μέχρι 32GB. Η δεύτερη κάμερα έχει αισθητήρα CCD και τραβάει βίντεο χαμηλότερης ανάλυσης, δίνοντας τη δυνατότητα για ζωντανή μετάδοση του βίντεο που τραβάει.

Η αυτονομία του B-Unstoppable είναι 9 λεπτά πτήσης, 12-18 λεπτά οδήγησης ή 12-15 λεπτά συνδυαστικής χρήσης, χρησιμοποιώντας μπαταρία 900 mAh Li-po. Διαθέτει ασύρματο χειριστήριο 2.4 GHz, ενώ πάνω στο drone υπάρχουν μπρος και πίσω φώτα για νυχτερινή πτήση.

To B-Unstoppable μπορείτε να το βρείτε στην πλατφόρμα Kickstarter με τιμή που ξεκινάει από τα 77 ευρώ, για το πακέτο του B-Unstoppable με το χειριστήριο και το φορτιστή.

B-Unstoppable-2

B-Unstoppable-3

B-Unstoppable-4

B-Unstoppable-5

B-Unstoppable-6

B-Unstoppable-7

B-Unstoppable-8

B-Unstoppable-9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Drone drones

Πηγή:

Kickstarter
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!