Έρχεται το πρώτο reality show με φωτογράφους


Έρχεται το πρώτο reality show με φωτογράφους

Ένας Βρετανός παραγωγός ετοιμάζει ένα νέο reality show, στο οποίο πρωταγωνιστές θα είναι φωτογράφοι, οι οποίοι θα διαγωνιστούν για να αναδειχτεί ο επόμενος μεγάλος φωτογράφος μόδας στη Μ.Βρετανία.
Το Show το οποίο μάλλον θα ονομάζεται “Back to Front” θα γυριστεί από την εταιρεία Back to Front TV, με χορηγό τη Royal Photographic Society και μία μεγάλη φωτογραφική εταιρεία που δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ παρουσιαστής θα είναι ένας φωτογράφος του περιοδικού Vogue.
Στο νέο Reality Show, 11 νέοι φωτογράφοι (ενδέχεται η προσθήκη και ενός 12ου, ο οποίος θα είναι μία διασημότητα άσχετη από το χώρο της φωτογραφίας) θα έχουν κάθε εβδομάδα μία φωτογραφική αποστολή, τα αποτελέσματα της οποία θα κρίνονται από panel τριών επαγγελματιών φωτογράφων. Στο τέλος θα απομείνουν 3 φωτογράφοι για τον μεγάλο τελικό, ο νικητής του οποίου θα έχει την ευκαιρία να δει μία φωτογραφία του στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού μόδας.
Στο Reality θα μπορούν να πάρουν μέρος όλων των επιπέδων φωτογράφοι, από ερασιτέχνες μέχρι επαγγελματίες, οι οποίοι θα περάσουν ειδικό workshop για να μάθουν να χειρίζονται υψηλών προδιαγραφών μηχανές και εξοπλισμό φωτισμού. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν δύο διάσημοι φωτογράφοι, οι οποίοι θα παρουσιάζουν τις δοκιμασίες που θα έχουν κύριο προσανατολισμό τον χώρο της μόδας.

Το Reality “Back to Front”, θα μεταδοθεί στα μέσα του 2014, αλλά το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο θα προβληθεί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Η περίοδος των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου και να κρατήσει για 90 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Fashion Photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!