Τα φόντα της BD στην Ελλάδα από την Μανιός


Τα φόντα της BD στην Ελλάδα από την Μανιός

Ανάμεσα σε αυτά που θα είναι διαθέσιμα είναι τα χάρτινα φόντα διαστάσεων 2.72m x 11m στην τιμή των 86 ευρώ και τα χάρτινα φόντα διαστάσεων 1.36m x 11m στην τιμή των 62 ευρώ. Επιπλέον θα υπάρχει και κιτ συστήματος στήριξης το οποίο περιλαμβάνει δυο stands των 3 μέτρων, μία μπάρα των 3 μέτρων, 2 clamps και μία θήκη στην τιμή των 210 ευρώ.
Οι παραπάνω τιμές είναι με το Φ.Π.Α. 23%.

BD Backgrounds

Ο οίκος BD, με υψηλό επίπεδο δέσμευσης στην παροχή καινοτόμων προϊόντων, διαθέτει πλέον και στην ελληνική αγορά τα φωτογραφικά φόντα BD Backgrounds, τα οποία είναι επίσημα αναγνωρισμένα στην παγκόσμια φωτογραφική βιομηχανία, για περισσότερο από 60 χρόνια, διατηρώντας την απαράμιλλη ποιότητα και συνοχή. Η προτεραιότητα του οίκου παραμένει η τελική αξιολόγηση από τον πελάτη, που συνιστά την βελτίωση στη διαδικασία ενίσχυσης της ικανοποίησης του χρήστη. Τα φωτογραφικά φόντα BD είναι υψηλής ποιότητας, μη ανακλαστικής επιφάνειας, συμβατά με ποικιλία από φωτογραφικά μέσα, ιδανικά για φωτογραφικά φόντα αλλά και ως διακοσμητικό υλικό. Είναι χωρίς ραφές και διαθέτουν γκάμα με περισσότερα από 50 χρώματα, στα εξής μεγέθη:
A1: 2.72m x 11m
A2: 1.36m x 11m
B3: 3.60m x 30m
Κατασκευάζονται στις Η.Π.Α.

Για στήριξη, η εταιρεία παρέχει ένα Portable Background support που αποτελείται από 2 x stand για στήριξη, 1 x support bar, 2 x clamps όλα μέσα σε μια εύχρηστη μαλακή θήκη (soft case) για φύλαξη και εύκολη μεταφορά.

Ο οίκος BD διαθέτει πολλά ακόμα προϊόντα που αφορούν σε φόντα φωτογράφησης όπως πτυσσόμενα φόντα, φόντα βινυλίου, φόντα από μουσελίνα αλλά και υλικά που αφορούν την κάλυψη πατώματος για φωτογράφηση σε studio.

bd-backgrounds-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories BD backgrounds
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!