Beauty Box Video, plugin για γρήγορο retouch σε video


Beauty Box Video, plugin για γρήγορο retouch σε video

Beauty-Box-VideoΤο Beauty Box Video (Windows και Mac), είναι ένα plugin που συνεργάζεται με τα After Effects, Final Cut Pro, Premiere Pro και OpenFX και σας επιτρέπει να κάνετε retouch προσώπων σε video, γρήγορα και εύκολα.

Χρησιμοποιώντας ειδικούς αλγόριθμους και αυτόματο εντοπισμό προσώπων (face detection), δημιουργεί μία μάσκα (mask), βάση της οποία μπορούμε να περάσουμε ειδικά φίλτρα και να βελτιώσουμε το δέρμα των εικονιζόμενων στα video μας.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν εδώ ή να το αγοράσετε προς 149$ (προσφορά μέχρι τις 30 Ιουνίου), εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

After Effects plugin
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!