Ο διαγωνισμός φωτογραφίας “Beauty” στηρίζει τη ζωή


Ο διαγωνισμός φωτογραφίας “Beauty” στηρίζει τη ζωή

Η ιστοσελίδα φωτογραφικού ενδιαφέροντος PhoozL δημιούργησε τον ιδιαίτερο διαγωνισμό με θέμα “Beauty”, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του Josephine Herrick Project (JHP). Ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός JHP ιδρύθηκε από τη φωτογράφο Josephine Herrick το 1941, με σκοπό να βοηθήσει ειδικές ομάδες ανθρώπων (άστεγους, έφηβους, ηλικιωμένους, ανθρώπους με σωματικά ή πνευματικά προβλήματα) να καλυτερεύσουν τις ζωές τους, χρησιμοποιώντας ως μέσο την τέχνη της φωτογραφίας. Τους νικητές θα επιλέξει ο βραβευμένος με το ASP International Award φωτογράφος Robert Farber.

Μπορείτε να συμμετάσχετε με έως τρεις φωτογραφίες και να διεκδικήσετε ένα από τα βραβεία του διαγωνισμού, τα οποία είναι:
-για την πρώτη θέση: μια δωροεπιταγή 500 δολαρίων από το διαδικτυακό κατάστημα Unique Photo και μια προσωπική επικοινωνία με τον κριτή Robert Farber
-για τη δεύτερη θέση: μια ετήσια συνδρομή στο φωτογραφικό περιοδικό Aperture αξίας 105 δολαρίων και
-για την τρίτη θέση: ένα βιβλίο από το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο Cengage Learning PTR. Μπορείτε να διαλέξετε όποιο βιβλίο επιθυμείτε από αυτό τον κατάλογο, αξίας έως και 49,99 δολαρίων.
Όλοι οι νικητές θα δουν τις φωτογραφίες τους δημοσιευμένες στη σελίδα Phoozl. Εδώ μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς του 2012.

Η συμμετοχή κοστίζει 25 δολάρια και είναι ανοιχτή τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες φωτογράφους άνω των 18. Μπορείτε να λάβετε μέρος με πρόσφατες ή ακόμα και με παλιότερες φωτογραφίες σας εδώ, μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2013 (η αρχική ημερομηνία λήξης ήταν στις 19 Νοεμβρίου). Δείτε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής εδώ και βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας εδώ.

Στη γκαλερί μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Μια συνοπτική παρουσίαση του Josephine Herrick Project

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Phoozl
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!