Το εξώφυλλο του COSAS με τον Alexis Sanchez έγινε με το Huawei P10 Plus


Το εξώφυλλο του COSAS με τον Alexis Sanchez έγινε με το Huawei P10 Plus

About PhotoNews: PhotoNews is your trusted source for up-to-date news coverage and reporting. Όλα τα νέα για φωτογραφία, βίντεο και δημιουργία περιεχομένου! We provide reliable, well-researched news content to keep you informed and help you make better decisions. This content focuses on Το εξώφυλλο του COSAS με τον Alexis Sanchez έγινε με το Huawei P10 Plus and related topics.

O φωτογράφος Ben Phillips κλήθηκε πρόσφατα να φωτογραφίσει τον Alexis Sanchez για το περιοδικό της Χιλής COSAS.

Ο Alexis Sanchez είναι από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της Χιλής με μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη (η οποία συνεχίζεται στη θρυλική Manchester United) και το περιοδικό COSAS είναι το μεγαλύτερο life-style περιοδικό της Χιλής.

Η πρόκληση στη φωτογράφιση δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι ο Alexis είναι ένας από τους πρεσβευτές της Huawei. Ζητήθηκε λοιπόν από τον φωτογράφο να κάνει την φωτογράφιση του διάσημου ποδοσφαιριστή με το Huawei P10 Plus.

Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν το μέσο φωτογράφισης δεν παίζει σημασία και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται φωτογράφιση για ένα περιοδικό με τη χρήση ενός smartphone.

Όμως οι προκλήσεις της συγκεκριμένης φωτογράφισης ήταν ήδη πολλές και η επιπλέον πρόκληση της φωτογράφισης με το smartphone της Huawei μόνο έξτρα άγχος θα μπορούσε να προσθέσει. Ο Ben είχε στη διάθεση του μόλις 10 λεπτά για να φωτογραφίσει τον διάσημο ποδοσφαιρικό αστέρα, με το περιοδικό να θέλει φωτογραφίες από 3 διαφορετικά setup. Επιπλέον ο Alexis δεν μιλάει αγγλικά. Σε όλα αυτά προσθέστε ότι η φωτογράφιση θα γινόταν σε ένα σπίτι του Λονδίνου, απογευματινές ώρες (που σημαίνει ότι δεν θα υπήρχε φυσικό φως), σε ένα συγκρότημα όπου ο Alexis γύριζε παράλληλα ένα διαφημιστικό video.

Ο Ben βρέθηκε στο διαμέρισμα που θα γινόταν η φωτογράφιση ώρες πριν, έστησε το φωτισμό του και έκανε τα απαραίτητα τεστ. Δημιούργησε 3 διαφορετικά setup, στα τρία δωμάτια που είχε στη διάθεση του, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Όλες οι λήψεις του έγιναν σε RAW αρχεία με το Huawei P10 Plus, ενώ για φωτισμό είχε ένα Rotolight Anova Pro και κεφαλές studio flash Limelite Pixel 300W.

Το τελικό αποτέλεσμα ικανοποίησε απόλυτα το περιοδικό αλλά όπως αναφέρει και ο Ben, έμπειρος φωτογράφος του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τις μηχανές του για ένα smartphone.

Όπως και να έχει για άλλη μία φορά το παραπάνω αποτέλεσμα δείχνει ότι οι κάμερες των σημερινών smartphones έχουν φτάσει σε υψηλότατο επίπεδο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε πολύ απαιτητικά projects.

What can I find on PhotoNews?

PhotoNews offers comprehensive news coverage with regular updates, detailed analysis, and news-related content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our news content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose PhotoNews for news?

PhotoNews is committed to providing reliable, well-researched news content from experienced contributors and trusted sources.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.