Ο φωτογράφος George Steinmetz του National Geographic μιλάει για τις εναέριες λήψεις του στην Αφρική


Ο φωτογράφος George Steinmetz του National Geographic μιλάει για τις εναέριες λήψεις του στην Αφρική

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία έδωσε ο φωτογράφος George Steinmetz του National Geographic σχετικά με τις εναέριες λήψεις του.

Ο George Steinmetz χρησιμοποίησε στο παρελθόν για τις λήψεις του μία μοναδική μηχανή πτήσης, η οποία κινείται πολύ αργά (μόλις 48 χιλιόμετρα την ώρα) και σχετικά αθόρυβα. Αποτελείται από ένα αλεξίπτωτο και ένα μοτέρ που του επιτρέπει να πετάει για 10 ώρες, με μόλις 10 λίτρα καύσιμου.

Ο George εξερεύνησε για το National Geographic την Αφρική με την βοήθεια της ιπτάμενης μηχανής του και οι εικόνες που δείχνει κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είναι εκπληκτικές. Πλέον πολλές από τις εναέριες λήψεις του γίνονται με την βοήθεια drones.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!