Benro MeFoto τρίποδα στη Photovision 2013


Benro MeFoto τρίποδα στη Photovision 2013

Benro Mefoto A1340Q1Είδαμε στη Photovision 2013 τη νέα σειρά travel τριπόδων της Benro, Mefoto.  Πρόκειται για τρίποδα που “μαζεύουν” σε πολύ μικρό μέγεθος, για εύκολη μεταφορά και ταυτόχρονα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ένα πόδι σε συνδυασμό με τη κεντρική κολόνα για μονόποδο.  Με τιμή που ξεκινάει από τα 158€ (το μοντέλο του video A1340Q1 πωλείται προς 178€) μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα χρώματα στην ελληνική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photovision 2013 Tripods
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!