Αυτό το διαφημιστικό της Bentley έχει γίνει εξ ολοκλήρου με iPhone 5S


Αυτό το διαφημιστικό της Bentley έχει γίνει εξ ολοκλήρου με iPhone 5S

Το παρακάτω διαφημιστικό για την πολυτελή μάρκα αυτοκινήτων Bentley, γυρίστηκε στην Νέα Υόρκη, εξ ολοκλήρου με iPhone 5S.

Το διαφημιστικό, το οποίο είναι ασπρόμαυρο, προβάλλει το νέο μοντέλο της εταιρείας Bentley Mulsanne, και ακούμε τους Luc Donckerwolke και SangYup Lee, μέλη του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας να μιλάνε για το έργο τους.
Η επεξεργασία του υλικού έγινε αποκλειστικά σε iPad Air, μέσα στο διαφημιζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο έχει στον εξοπλισμό του για τους επιβάτες των πίσω θέσεων εγκατεστημένα 2 iPad Air.
Προς το τέλος του video βλέπουμε μερικά backstage πλάνα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε πέρα του iPhone 5S, rigs και άλλα αξεσουάρ, ώστε να έχουμε αυτό το κινηματογραφικό αποτέλεσμα που είναι εξαιρετικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Apple iPhone Bentley iPhone 5S
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!