H Bentley διαφημίζει ένα αυτοκίνητο της με μία εικόνα 53 Gigapixels


H Bentley διαφημίζει ένα αυτοκίνητο της με μία εικόνα 53 Gigapixels

H Bentley διαφημίζει ένα από τα αυτοκίνητα της, με την “The World’s most extraordinary car photograph” (πιο ασυνήθιστη φωτογραφία αυτοκινήτου στον κόσμο).

Συγκεκριμένα η Bentley διαφημίζει τη Bentley Mulsanne, αξίας 330.000 δολαρίων, έχοντας στη κεντρική της σελίδα μία εικόνα 53 Gigapixels (53 δισεκατομμύρια megapixels), η οποία είναι αποτέλεσμα σύνθεσης 700 εικόνων. Η συγκεκριμένη εικόνα είναι 4.425 φορές μεγαλύτερη από μία φωτογραφία που βγάζουμε με smartphone και στη περίπτωση που θα τυπώνονταν θα κάλυπτε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Το συγκεκριμένο project σχεδιάστηκε μέσα σε έξι μήνες και η φωτογράφιση κράτησε 6 ημέρες, ενώ η διαδικασία της επεξεργασίας της τελικής εικόνας κράτησε 2.5 μήνες. Η Bentley χρησιμοποίησε τεχνολογία δανεισμένη από τη NASA και τον τρόπο που η NASA μας δίνει πανοραμικές εικόνες μεγάλης ανάλυσης από τον πλανήτη Άρη.

Ο θεατής μπορεί να zoomαρει στην εικόνα και να φτάσει να βλέπει το λογότυπο της εταιρείας στο κάθισμα του συνεπιβάτη. Δείτε την εικόνα κάνοντας zoom εδώ ή παρακολουθήστε το video.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Car Photography

Πηγή:

Bentley
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Εντυπωσιακό!
    Μόνο μια μικρή διόρθωση: 53 Gigapixels είναι 53 δισεκατομμύρια pixels.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!