Τα καλύτερα tablets και smartphones του 2013 (Techblog Βραβεία Αναγνωστών 2013)


Τα καλύτερα tablets και smartphones του 2013 (Techblog Βραβεία Αναγνωστών 2013)

Ανακοινώθηκαν από το partner site Techblog τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τα καλύτερα tablets και smartphones του 2013.

Ως φωτογράφοι και με την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας η χρήση tablet και smartphone γίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητη. Πλέον οι περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές προσφέρουν τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με τέτοιου είδους συσκευές για άμεση κοινοποίηση των φωτογραφιών μας στο internet ή back up σε υπηρεσίες cloud αλλά και τον απομακρυσμένο έλεγχο μίας μηχανής, ενώ η παρουσίαση του portfolio ενός φωτογράφου μέσω tablet είναι ένας πολύ σύγχρονος και μοντέρνος τρόπος να προσεγγίσεις νέους πελάτες.

Ας δούμε λοιπόν τι ψήφισαν οι αναγνώστες του Techblog ως καλύτερα smartphones για το 2013:

1. Samsung Galaxy Note 3
2. LG G2
3. Samsung Galaxy S4
4. Apple iPhone 5s
5. Sony Xperia Z1

techblog-awards-2013-1

Στην κατηγορία των tablet είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

1. Apple iPad Air
2. Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 edition)
3. Google Nexus 7 (2013)
4. Sony Xperia Tablet Z
5. LG G Pad 8.3

techblog-awards-2013-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Polls Small News

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!