Μεγάλος διαγωνισμός για ένα ταξίδι στο Ομάν ως βοηθός φωτογράφου του National Geographic


Μεγάλος διαγωνισμός για ένα ταξίδι στο Ομάν ως βοηθός φωτογράφου του National Geographic

Ο βετεράνος φωτογράφος του National Geographic, και παρουσιαστής του προγράμματος του τηλεοπτικού καναλιού του National Geographic Channel, Pure Photography, Jason Edwards, σε συνεργασία με την ιστοσελίδα WorldNomads.com, διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας.

Ο νικητής θα ακολουθήσει τον Jason στο οκταήμερο ταξίδι του στο Ομάν και θα τον βοηθήσει να καταγράψει την ζωή, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό και την τοπική κουλτούρα.  Θα χρειαστεί να εργάζεται μαζί με τον Jason μέρα, νύχτα και στην ουσία θα πάρει μία γεύση του πως είναι να είσαι φωτογράφος του National Geographic σε αποστολή.  Καθημερινά θα πρέπει να κρατάει ημερολόγιο και στο τέλος θα παρουσιάσει τη δική του φωτογραφική δουλειά, η οποία θα δημοσιευτεί στο National Geographic Channel.

Πέραν τού ταξιδιού, ο νικητής θα κερδίσει:

  • μία Canon EOS 6D
  • ένα Canon Speedlight Flash 430EX
  • τους Canon φακούς: 50mm f/1.4, 17-40mm f/4, 70-200 f/4
  • ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης από την Canon Academy
  • ένα εκτυπωτή Canon PIXMA PRO100

Ο διαγωνισμός απευθύνεται αυστηρά σε ερασιτέχνες φωτογράφους άνω των 18 ετών σε όλο τον κόσμο.  Τι χρειάζεται να κάνετε;  Να δημιουργήσετε 5 φωτογραφίες, οι οποίες να λένε μία ιστορία από την περιοχή σας ή οπουδήποτε αλλού.  Η τεχνική και η αυθεντικότητα θα κριθούν.  Επίσης θα χρειαστεί ένα κείμενο 1200 γραμμάτων σχετικά με εσάς και γιατί θα πρέπει να σας επιλέξουν.  Το υλικό πρέπει να ανέβει στην ιστοσελίδα worldnomads.com μέχρι τις 14 Ιανουαρίου του 2013.  Ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στις 4 Φεβρουαρίου.  Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 7 με 16 Μαρτίου.  Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ.

Καλή επιτυχία σε όσους πάρουν μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    είμαι 60 χρονων, φωτογραφος τα τελευταια 35 χρονια. όταν ξεκινησα το ονειρο μου ηταν να συνεργαστω με το national geogrphic, συγχαρητηρια στους ανθρώπους που δουλευουν μαζυ με τον οργανισμο.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!