Κέρδισε μία εκ των Nikon D610, Canon EOS 6D και Sony A7 από τη PhotographyLife και την Fstoppers


Κέρδισε μία εκ των Nikon D610, Canon EOS 6D και Sony A7 από τη PhotographyLife και την Fstoppers

Ο μεγάλος τυχερός θα έχει να επιλέξει μία μηχανή από τις Nikon D610, Canon EOS 6D και Sony A7.
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να κάνετε like στην σελίδα Fstoppers και να βάλετε το email σας, στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook εδώ. Σε περίπτωση που μοιραστείτε την κλήρωση με τους φίλους σας κερδίζετε έξτρα συμμετοχές, καθώς κάθε φίλος σας που παίρνει μέρος σας δίνει μία έξτρα συμμετοχή.
Αν δεν έχετε Facebook τότε μην στεναχωριέστε. Απλά αφήστε ένα σχόλιο στη σελίδα της PhotographyLife εδώ.
Προσοχή μην πάρετε μέρος και με τους δύο τρόπους αφού έτσι θα αποκλειστείτε από την κλήρωση.
Τέλος σε περίπτωση που κερδίσετε το μεγάλο έπαθλο, θα πρέπει να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής του από τις Η.Π.Α. ή να δεχτείτε να παραλάβετε δωροεπιταγή ίσης αξίας για αγορές από το B&H Photo Video.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στην μεγάλη κλήρωση μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί ανήμερα των Χριστουγέννων.

Εσύ ποια θα επέλεγες αν κέρδιζες στην κλήρωση των ιστοσελίδων PhotographyLife και την Fstoppers;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

PhotographyLife
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

12 σχόλια

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!