Μεγάλος διαγωνισμός από την 500px με έπαθλα τέσσερις Fujifilm X100S


Μεγάλος διαγωνισμός από την 500px με έπαθλα τέσσερις Fujifilm X100S

Για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό φωτογραφίας θα πρέπει να είστε μέλος της ιστοσελίδας και να ανεβάσετε στον λογαριασμό σας μία φωτογραφία, με την ετικέτα 500pxbirthday, που να περιέχει το λογότυπο της ιστοσελίδας.
O διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 1 Δεκεμβρίου.
Οι 4 νικητές θα κερδίσουν την Fujifilm X100S (δείτε το Hands On video μας και τις Hands On φωτογραφίες).
Για να πάρετε μέρος πατήστε εδώ.

Παράλληλα διοργανώνονται διαγωνισμοί στις σελίδες της 500px στο Facebook και το Twitter, μέσω των οποίων μπορείτε να κερδίσετε ένα σύνολο διάφορων ειδών με το λογότυπο της ιστοσελίδας, όπως t-shirt, κούπα, αυτοκόλλητα κτλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

500px
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!