Ο μεγάλος νικητής που κερδίζει την Canon A3100 IS είναι…


Ο μεγάλος νικητής που κερδίζει την Canon A3100 IS είναι…

Canon A3100 Ακόμα ένας μεγάλος διαγωνισμός από το PTTL για όλους εσάς τους αναγνώστες μας, με δώρο την Canon Powershot A3100 IS, έφτασε στο τέλος του.

Να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο Βασίλη Δημάκη και το στούντιο φωτογραφίας “κοίτα το πουλάκι” για τη συνεισφορά του στο διαγωνισμό μας.  Οι εποχές μπορεί να είναι δύσκολες άλλα αν κάποιος θέλει μπορεί να κάνει τη διαφορά.

PTTL klirosi A3100 Χωρίς παραπάνω λόγια ο νικητής που αναδείχτηκε, μέσα από την ηλεκτρονική κλήρωση που έγινε στο random.org, είναι η Ντίνα Κυριακάκη (Pepi Gluko Tsoureki), με το σχόλιο νούμερο 135 (εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube).  Η Ντίνα (ενημερώθηκε ήδη με email) ζήτησε να κερδίσει την μηχανή για τα γενέθλια της.  Η ομάδα του PTTL της εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να τα ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για την συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε να έχετε ένα πολύ όμορφο Καλοκαίρι.

Ήδη ετοιμάζουμε την επόμενη κλήρωση μας, οπότε μείνετε καθημερινά συντονισμένοι για όλα τα φωτογραφικά νέα του πλανήτη και περισσότερες εκπλήξεις.

Η ομάδα του PTTL

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Συγχαρητήρια στη νικήτρια της κλήρωσης και απο εμένα!! Εύχομαι να την ευχαριστηθεί με τους ανθρώπους που αγαπά!

  • #
    1

    Τώρα είδα και την επίσημη ανακοίνωση! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσάς κι εσένα Βασίλη! Για όλα! Για το καταπληκτικό αυτό δώρο και πάνω από όλα για την απίστευτα καλή επικοινωνία, διάθεση, προσφορά και βοήθεια σε όλα, ακόμη και στην αποστολή! Ειλικρινά δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω για όλη την καλή διάθεση, γεναιοδωρία, βοήθεια, εξυπηρέτηση, για τα πάντα! Είστε καταπληκτικοί και αυτό είναι μικρή λέξη να περιγράψει το πόσο υπέροχα μου φερθήκατε και με βοηθήσατε και πόσο χαρούμενη με κάνατε. Μέσα από την καρδιά μου πάρα πολλά ευχαριστώ!!!!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!