Bison, ειδικό σύστημα για λήψη 3D videos, 360 μοιρών, σε δύσκολες συνθήκες


Bison, ειδικό σύστημα για λήψη 3D videos, 360 μοιρών, σε δύσκολες συνθήκες

Το σύστημα πήρε την ονομασία του από τους Βίσονες που κατέγραψε η συσκευή για πρώτη φορά.

Αποτελούμενο από 16 συγχρονισμένες Genlock κάμερες το Bison παράγει στερεοσκοπικό 3D video 360 μοιρών, με ανάλογο ήχο. Η ανάλυση των videos είναι στα 5.7K στα 48fps.

To Bison καταγράφει αντικείμενα μέχρι και στα 60 εκατοστά και κάθε εγγραφή μπορεί να διαρκέσει μέχρι 2 ώρες.

Σύμφωνα με την εταιρεία το Bison προς το παρόν δεν θα βγει προς πώληση αλλά θα διατίθεται (κατόπιν συνεννόησης) σε εταιρείες και ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν videos.

Bison

Bison

Bison

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

360 Videography Bison

Πηγή:

Condition One
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!