Blackmagic Design: ανακοινώθηκε το DaVinci Resolve 11


Blackmagic Design: ανακοινώθηκε το DaVinci Resolve 11

Το νέο DaVinci Resolve 11 αναβαθμίστηκε αρκετά με την προσθήκη πάνω από 70 νέων χαρακτηριστικών. Ανάμεσα στις βελτιώσεις έχουμε υποστήριξη για χρήση δύο οθονών, δυνατότητα για δημιουργία προσωπικών συντομεύσεων πληκτρολογίου, επαγγελματικά εργαλεία για dynamic JKL trimming και audio crossfades. Επιπλέον η συνεργασία του DaVinci Resolve 11 με το Apple Final Cut Pro X έχει βελτιωθεί.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο DaVinci Resolve 11, εδώ.

Το DaVinci Resolve 11 θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο στην τιμή των 995 δολαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Blackmagic Design
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!