H Blackmagic Design παρουσιάζει τα προϊόντα της στην Αθήνα


H Blackmagic Design παρουσιάζει τα προϊόντα της στην Αθήνα

Η γνωστή μας Blackmagic Design, μία εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, θα βρίσκεται εκεί με το OB-van της για να μας δείξει όλα τα προϊόντα της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αξιολογήσουν και να τα δοκιμάσουν από κοντά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Ελάτε να δείτε τις τελευταίες λύσεις της Blackmagic Design!

Η Blackmagic Design δημιούργησε πλήρεις ροές εργασιών για broadcast, live event και post-production και όλα αυτά μέσα σε ένα όχημα παραγωγής.

Μπορείτε να δείτε και να αξιολογήσετε συνολικά 28 προϊόντα της Blackmagic Design, τα οποία διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε Ultra HD, 6G – SDI και 12G – SDI.

Αθήνα:
Ημερομηνία: Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014
Τόπος: Μαρίνα Φλοίσβου
Ώρα: 10:00 έως 19:00

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συναντηθείτε με εξειδικευμένο προσωπικό της Blackmagic Design Europe και της εταιρείας μας, για να συζητήσετε τις απαιτήσεις της ροής εργασίας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210.98.100.30 ή δείτε εδώ (http://aristonbts.gr/el/component/k2/item/364-blackmagic-design-road-show)

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν χρειάζεται πρόσκληση!

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά!

ARISTON Broadcast & Telecom Solutions Α.Ε.
Συστήματα Υψηλής Τεχνολογίας
Δημητρακοπούλου 32, 175 63 Παλαιό Φάληρο
Τηλ.: 210 9810030
Fax: 210 9810029
URL: www.aristonbts.gr
E-mail: info@aristonbts.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Blackmagic Blackmagic Design
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!