Reuters: Η Morgan Stanley ψάχνει για αγοραστή για το 45% της Leica


Reuters: Η Morgan Stanley ψάχνει για αγοραστή για το 45% της Leica

To Reuters αναφέρει ότι ο επενδυτικός όμιλος Blackstone έχει αναθέσει στην Morgan Stanley να βρει αγοραστή για τις μετοχές που έχει στη Leica.

Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη δημοπρασία, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν ξεκινήσει συναντήσεις με επενδυτές για την πώληση του 45% της Leica που ανήκει στη Blackstone.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άλλος ιδιοκτήτης της Leica, με το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, είναι ο Andreas Kaufmann, για τον οποίο έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει στη ρωσική Zenit.

Η Leica αναμένεται να ανακοινώσει κέρδη προ φόρων και απόσβεσης περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η αξία της φτάνει τα 840 με 980 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Leica
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!