Η Sony Απέσυρε το Firmware Update για τις Sony a7R V, FX3 και FX30!

H Sony αναγκάστηκε να αποσύρει μια νέα ενημέρωση λογισμικού που προκάλεσε προβλήματα σε ορισμένους χρήστες.
UPDATE 15.9: Προστέθηκε και η απόσυρση του Firmware της FX3.
Συγκεκριμένα μιλάμε για την τελευταία ενημέρωση για την a7R V (έκδοση 3.00).
Η Sony, μέσω της σελίδας υποστήριξής της, ανακοίνωσε: «Επιβεβαιώσαμε ότι ορισμένες κάμερες ILCE-7RM5 μπορεί να μην εκκινούν μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης 3.00». Ως αποτέλεσμα, η ενημέρωση αποσύρθηκε προσωρινά, ενώ η εταιρεία ερευνά την αιτία του προβλήματος.
Η ενημέρωση 3.00 υπόσχονταν βελτιώσεις στη λειτουργικότητα της εφαρμογής Creators’ App, υποστήριξη για τη λειτουργία Network Streaming της κάμερας, την εφαρμογή Monitor & Control, καθώς και τη δυνατότητα Custom Grid Line της Sony. Ωστόσο, η απόσυρσή της δημιουργεί αναστάτωση για όσους την εγκατέστησαν, αφού ορισμένοι χρήστες αναφέρουν προβλήματα με τη λειτουργία της κάμερας.
Παράλληλα, η εταιρεία για καλό και για κακό απέσυρε και την ενημέρωση λογισμικού για τις Sony FX3 και Sony FX30, η οποία είχε κυκλοφορήσει για περισσότερο χρόνο σε σχέση με την a7R V. «Για λόγους ασφαλείας, διακόψαμε προσωρινά και τη διανομή του λογισμικού για την FX30», εξήγησε η Sony στη σελίδα υποστήριξης. To ίδιο και για την FX3.
Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα










