Δημιουργήστε το φωτογραφικό σας λεύκωμα στην Blurb και πουλήστε το στην Amazon


Δημιουργήστε το φωτογραφικό σας λεύκωμα στην Blurb και πουλήστε το στην Amazon

Η γνωστή ιστοσελίδα Blurb, μέσω της οποία μπορείτε να δημιουργήσετε τα φωτογραφικά σας λευκώματα, να τα τυπώσετε και να τα πουλήσετε, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Amazon, μέσω της οποία θα γίνεται η διάθεση των φωτογραφικών λευκωμάτων που δημιουργούνται από φωτογράφους.
Το πολύ θετικό στην νέα συνεργασία είναι ότι ο φωτογράφος που θα δημιουργεί το δικό του φωτογραφικό λεύκωμα, θα μπορεί να το θέτει προς πώληση στην Amazon (εκμεταλλευόμενος το τεράστιο κοινό της), έστω και αν μπορεί να εκτυπώσει μόνο μικρές ποσότητες του.
Η υπηρεσία θα χρεώνεται από την Blurb 30 δολάρια ανά βιβλίο ενώ φυσικά και η Amazon θα κρατάει ένα ποσό χρημάτων από κάθε πώληση.

Με άλλα λόγια μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας φωτογραφικό λεύκωμα (με το δικό του ISBN), να παραγγείλετε μία εκτυπωμένη έκδοση του μέσω της Blurb (έστω και ένα τεμάχιο) και στην συνέχεια να την βάλετε προς πώληση στην Amazon. Επιπλέον αν ο φωτογράφος ζητήσει να τυπωθούν 300 τεμάχια από το φωτογραφικό του λεύκωμα η Blurb αναλαμβάνει να τα αποθηκεύσει στις εγκαταστάσεις της για μία περίοδο 6 μηνών.

Η νέα συνεργασία των δύο εταιρειών κάνει πολύ πιο εύκολη την έκδοση φωτογραφικών λευκωμάτων για τους φωτογράφους σε όλο τον κόσμο.

Η Blurb δημιούργησε για αυτό τον λόγο το δωρεάν εργαλείο σχεδίασης βιβλίων “Blurb BookWright”, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Αν θέλετε να πειραματιστείτε με το “Blurb BookWright” πατήστε εδώ (Windows και Mac).

Η νέα υπηρεσία θα είναι αρχικά διαθέσιμη για τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Αυστραλία, ενώ μελλοντικά θα είναι διαθέσιμη και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

amazon Blurb BookWright

Πηγή:

Blurb
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!