Bokeh Market: Αυτή η ιστοσελίδα υπολογίζει την αξία μεταχειρισμένου εξοπλισμού


Bokeh Market: Αυτή η ιστοσελίδα υπολογίζει την αξία μεταχειρισμένου εξοπλισμού

Η αγορά του μεταχειρισμένου φωτογραφικού εξοπλισμού έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και πολλοί φωτογράφοι προσπαθούν να υπολογίσουν πόσο να πουλήσουν τον εξοπλισμό που δεν χρειάζονται.

Η νέα ιστοσελίδα με την ονομασία Bokeh Market έρχεται να βοηθήσει τους πωλητές μεταχειρισμένου φωτογραφικού εξοπλισμού, αλλά και τους αγοραστές, υπολογίζοντας την αξία μίας μεταχειρισμένης μηχανής ή φακού.

Ο χρήστης δεν έχει παρά να αναζητήσει την μηχανή ή τον φακό που θέλει μέσω της μπάρα αναζήτησης και να δει την τρέχουσα αξία αγοράς καινούργιας από κατάστημα, την αξία πώλησης μεταχειρισμένης και την αξία ενοικίασης για μία περίοδο 3 ημερών.

Η ιστοσελίδα αντλεί πληροφορίες από online καταστήματα πώλησης φωτογραφικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα από τα eBay, KEH, Adorama, Amazon, B&H, Fred Miranda και μάλιστα προβάλλει καταχωρήσεις του υπό αναζήτηση εξοπλισμού, μηχανής ή φακού ή και συνδυασμού τους.

Η χρήση της σελίδας είναι δωρεάν, αλλά αν κάνετε εγγραφή θα μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες του εξοπλισμού που έχετε και να παρακολουθείτε τη συνολική του αξία ή να ρυθμίσετε την αποστολή ειδοποίησης όταν μία μηχανή ή φακός φτάσουν στην τιμή που σας ενδιαφέρει.

Προς το παρόν η Bokeh Market βρίσκεται σε beta έκδοση αλλά είναι πλήρως λειτουργική. Μπορείτε να αναζητήσετε τον εξοπλισμό που θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!