Μεγάλη κλήρωση από την BorrowLenses


Μεγάλη κλήρωση από την BorrowLenses

H ιστοσελίδα BorrowLenses πραγματοποιεί μεγάλη κλήρωση με αφορμή τα νέα γραφεία της στην Ανατολική Ακτή των Η.Π.Α.  Η κλήρωση γίνεται μέσω του λογαριασμού της στο Twitter και τα δώρα είναι πολλά:

Μεγάλο βραβείο – Cinevate Axis Jib
MusicBed.com $100 gift cards (2)
Lexar 32 GB 1000X CF cards (1)
Lexar 32 GB 600X SD cards (2)
B&H $50 gift cards (5)
Adobe Photoshop Lightroom (1)
Peak Design Leash (1) & Cuff (1)
ThinkTank Sling-O-Matic 20 (1)
3 pack of Nice Clips (1)
Strobist and a Chase Jarvis set of Trade Secret Cards (1)
500px.com Awesome Membership Updates (2)
Photojojo Digital Holga Lens (1)
BorrowLenses $100 Gift Certificate (5)

Για να πάρετε μέρος πρέπει να κάνετε Follow στην σελίδα της BorrowLenses στο Twitter και στην συνέχεια να tweetάρετε τι εξοπλισμό θα θέλατε να δανειστείτε φέτος από την BorrowLenses συμπεριλαμβάνοντας τις λέξεις “@BorrowLenses #EastCoastExpansion”.  Για παράδειγμα “I’m looking forward to renting a Canon 1D X this year from @BorrowLenses #EastCoastExpansion”.

Μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Όπως σε όλες τις διεθνείς κληρώσεις τυχόν έξοδα αποστολής και φόροι επιβαρύνουν τον νικητή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Borrowlenses Giveaways
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!