Μεγάλος διαγωνισμός φωτογραφίας από την Bowens


Μεγάλος διαγωνισμός φωτογραφίας από την Bowens

Bowens LogoΗ εταιρεία κατασκευής φωτογραφικού εξοπλισμού Bowens International γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυση της και διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας. 

Σε συνεργασία με την Limelite θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν, από τις οποίες το κοινό, μέσω του facebook, θα επιλέξει την καλύτερη.  Ο νικητής θα κερδίσει φωτιστικό εξοπλισμό της Bowens, αξίας 600£.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι ο αριθμός “50”.  Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μέχρι 4 φωτογραφίες που θα αποσταλούν ηλεκτρονικά.  Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 31 Μαΐου εδώ.

Η Bowens ξεκίνησε κατασκευάζοντας flash σε ένα Βικτοριανό μύλο και τα τελευταία 50 χρόνια εξελίχτηκε σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες φωτογραφικού φωτιστικού εξοπλισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Bowens Photo Competitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!