H Cactus παρουσιάζει την Cactus V6, μία εξελιγμένη μονάδα απομακρυσμένης χρήσης flash


H Cactus παρουσιάζει την Cactus V6, μία εξελιγμένη μονάδα απομακρυσμένης χρήσης flash

Αν αναζητάτε μία μονάδα απομακρυσμένης ενεργοποίησης flash που λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά τότε ρίξτε μία ματιά στην νέα Cactus V6.

Η Cactus είναι μία γνωστή εταιρεία παραγωγής και εξέλιξης οικονομικών συστημάτων για την απομακρυσμένη ενεργοποίηση flash με ραδιοσυχνότητες και η νέα της μονάδα Cactus V6 φαίνεται να τα έχει όλα.

Η Cactus V6 λειτουργεί ως δέκτης και πομπός ανάλογα με τις επιθυμίες του χρήστη, ενώ συνεργάζεται και με το παλαιότερο μοντέλο της εταιρείας Cactus RF60.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το η Cactus V6 λειτουργεί με οποιαδήποτε μηχανή έχει hot shoe, επιτρέποντας την απομακρυσμένη ενεργοποίηση πάνω από 30 flashes των Canon, Nikon, Pentax, Metz, Nissin, Sigma, ενώ μπορεί να ελέγξει μέχρι 4 group flashes. Επίσης λειτουργεί και ως μονάδα απομακρυσμένης ενεργοποίησης του κλείστρου μίας μηχανής.

Η Cactus V6 επιτρέπει να ρυθμίζουμε την δύναμη του flash ασύρματα. Επιπλέον όταν είναι τοποθετημένη στο hot shoe της μηχανής επιτρέπει να έχουμε τοποθετημένο flash που λειτουργεί με TTL, όπως ακριβώς αν ήταν κουμπωμένο το flash κατευθείαν στην μηχανή.
Τέλος το εντυπωσιακό είναι ότι η Cactus V6 μπορεί να πυροδοτήσει flash διαφορετικής μάρκας και Guide Number επιτρέποντας την ρύθμιση των flashes ώστε να έχουν την ίδια δύναμη.

Η Cactus V6 λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA, έχει υποδοχή USB για αναβάθμιση Firmware, ζυγίζει μόλις 68 γραμμάρια και έχει διαστάσεις 72 x 72 x 42 χιλιοστά (MxΠxΥ).

Κοστίζει μόλις 55 δολάρια (έξοδα αποστολής +6 δολάρια) και μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Cactus_V6_front
Cactus_V6_4
Cactus_V6_3
Cactus_V6_2
Cactus_V6_6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Accessories Cactus Cactus V6 Flashes
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!