Η Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης αναλαμβάνει το service της Canon για την Ελλάδα


Η Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης  αναλαμβάνει το service της Canon για την Ελλάδα

Όπως είχαμε δει πριν ένα μήνα το service των φωτογραφικών προϊόντων της Canon για την Ελλάδα άλλαξε χέρια.

Ακολουθεί το Δ.Τ. που μας έστειλε η εταιρεία που ανέλαβε το service. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Η Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης αναλαμβάνει το service των φωτογραφικών προϊόντων της Canon για την Ελλάδα

Η εταιρεία Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης ανακοινώνει την αποκλειστική ανάληψη εντός εγγύησης της τεχνικής υποστήριξης των φωτογραφικών προϊόντων της Canon, για όλη την Ελλάδα.

Για ζητήματα εγγυήσεων ή βλαβών στα φωτογραφικά προϊόντα της Canon, οι καταναλωτές θα απευθύνονται στο κατάστημα της οδού Πανεπιστήμιου 44 (εντός στοάς), στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον σταθμού Μετρό Πανεπιστήμιο), ενώ θα μπορούν να επικοινωνούν για σχετικά θέματα με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210 3640777 και το email info@camerarepair.gr

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι 09:00 – 17:00, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Η Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης, στα 66 χρόνια λειτουργίας της, έχει καθιερωθεί σαν ένας πολύτιμος συνεργάτης κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου, καθώς επίσης και μεγάλων φωτογραφικών και ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Η τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από την Canon σε συνδυασμό με την εμπειρία των τεχνικών μας, εγγυάται άριστης ποιότητας εξυπηρέτηση προς το καταναλωτικό φωτογραφικό κοινό.

Η Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης, δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υποστήριξης των προϊόντων οπτικής απεικόνισης της Canon, είτε οι πελάτες της τα χρησιμοποιούν για προσωπική ή ερασιτεχνική ενασχόληση είτε για επαγγελματική χρήση.

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η Camera Repair Τσακναρίδης – Λούρης είναι μια εταιρεία με 66 χρόνια παρουσίας στην ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Με τη σιγουριά της εμπειρίας και την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει μέχρι τώρα πάνω από 6.000 πελάτες λιανικής και τα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεχίζουμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση στους πελάτες και συνεργάτες μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Tηλέφωνο: 210 3640777
Email: info@camerarepair.gr
T. +30 210 3640777 – Panepistimiou 44 Athens, Greece

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!