Κέρδισε μία Canon 5D Mk III ή μία Nikon D800


Κέρδισε μία Canon 5D Mk III ή μία Nikon D800

Phoblographer and Borrow Lenses giveawayΗ γνωστή ιστοσελίδα Phoblographer σε συνεργασία με την ιστοσελίδα Borrow Lenses διοργανώνουν μεγάλη κλήρωση με δώρο μία Canon 5D Mk III ή μία Nikon D800, επιλογή του τυχερού νικητή.  Ο δεύτερος τυχερός που θα βγει από την κλήρωση θα κερδίσει μία δώρο-επιταγή 250$ από την ιστοσελίδα Borrow Lenses και ένας τρίτος τυχερός μία ετήσια συνδρομή στην ιστοσελίδα Borrow Lenses.

Για να πάρετε μέρος (μέχρι τις 21 Ιουνίου, 24:00) πρέπει να πάτε στη σελίδα του Phoblographer στο facebook και να βάλετε το email σας.  Στη συνέχεια αν κάνετε share το διαγωνισμό (facebook ή twitter) στους φίλους σας κερδίζεται 5 έξτρα συμμετοχές για κάθε φίλο σας που παίρνει μέρος.  Μην χάνετε χρόνο πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Giveaways Nikon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!