Canon: A Year in Fashion, δείτε ένα φιλμ για την σχέση της μόδας με την φωτογραφία


Canon: A Year in Fashion, δείτε ένα φιλμ για την σχέση της μόδας με την φωτογραφία

Ο κόσμος της μόδας, απρόσιτος για τους περισσότερους φωτογράφους, αποκαλύπτεται μέσα από το φιλμ της Canon, A Year in Fashion..

Το μικρό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει η Andy Torres (blogger του StyleScrapbook.com) και μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα για τον κόσμο της μόδας και την συμβίωση του με την φωτογραφία.

Το φιλμ παρουσιάστηκε με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας Φεβρουαρίου 2014 στο Λονδίνου, χορηγός της οποίας για ένατη χρονιά είναι η Canon.

Δείτε στο ντοκιμαντέρ τον φωτογράφο Tony Wellington, τον φωτογράφο Clive Booth, τον σχεδιαστή Henry Holland και την CEO του British Fashion Council Caroline Rush να μιλάνε για την σύνδεση φωτογραφίας και μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Fashion Photography

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!