Canon και Getty Images τιμούν την Canon EOS 5D με μία ιδιαίτερη Gallery


Canon και Getty Images τιμούν την Canon EOS 5D με μία ιδιαίτερη Gallery

Στην Gallery αυτή περιλαμβάνονται μερικές από τις σημαντικότερες φωτογραφίες που σημάδεψαν την δεκαετία στην οποία η σειρά Canon EOS 5D βρέθηκε στα χέρια σημαντικών φωτορεπόρτερ.

Ακόμα οι φωτογραφίες της συγκεκριμένης Gallery θα εκτεθούν και στο ετήσιο φεστιβάλ φωτογραφίας Visa pour l’Image 2015 της Γαλλίας που ξεκίνησε χτες και θα διαρκέσει ως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Τέλος στα πλαίσια των εορτασμών της σειράς Canon EOS 5D διοργανώνεται ένας ιδιαίτερος διαγωνισμός φωτογραφίας, στο οποίο ερασιτέχνες και επαγγελματίες καλούνται να στείλουν τις καλύτερες φωτογραφίες τους.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα από τους φακούς EF 70-200mm f/2.8L IS II USM,EF 16-35mm f/2.8L II USM ή EF 85mm f/1.2L II USM, 10 φιναλίστ θα κερδίσουν μία Canon EOS 5D III και ένα EF 24-105mm f/4L IS USM, ενώ 200 φωτογράφοι θα κερδίσουν μία ειδική έκδοση λουριού της Canon EOS 5D III.

Δυστυχώς στο διαγωνισμό, τον οποίο να τονίσουμε ότι διοργανώνει η Canon-Europe, μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι είναι άνω των 18 ετών και ζουν μόνιμα σε κάποιο από τα παρακάτω 19 κράτη της Ευρώπης: Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Δανία, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Τσεχική Δημοκρατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σλοβακία, Ελβετία, Βέλγιο, Αυστρία και Ολλανδία. Ο αποκλεισμός της χώρας μας (αλλά και άλλων χωρών, όπως η Ιταλία) από την λίστα των χωρών των οποίων φωτογράφοι μπορούν να συμμετάσχουν είναι απορίας άξιος.

Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στη σημαντική αυτή Gallery των Canon και Getty Images εδώ ή αν τηρείται τις προϋποθέσεις να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2015, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon EOS 5D Getty Images

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!