Canon CJ20ex7.8B, νέος 4Κ φορητός τηλεοπτικός φακός


Canon CJ20ex7.8B, νέος 4Κ φορητός τηλεοπτικός φακός

Η Canon αποκαλύπτει τον φορητό φακό ζουμ 2/3″ CJ20ex7.8B για κάμερες τηλεοπτικών μεταδόσεων 4K

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2015 – Η Canon παρουσίασε σήμερα τον CJ20ex7.8B, έναν φορητό φακό ζουμ 2/3″ για επαγγελματικές τηλεοπτικές μεταδόσεις 4K, που προσφέρει ζουμ 20x και εύρος εστιακής απόστασης 7,8mm έως 156mm.

Ο νέος φακός, που επιδείχθηκε για πρώτη φορά ως πρωτότυπο στην έκθεση IBC 2015 στο Άμστερνταμ, επιτρέπει τη δημιουργία εντυπωσιακού υλικού βίντεο 4K για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, όπως κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων και ειδήσεων, καθώς και ντοκιμαντέρ και εσωτερικές και εξωτερικές λήψεις σήριαλ. Ο πολυτάλαντος νέος φακός ενισχύει τη γκάμα των φακών τηλεοπτικών μεταδόσεων 4K της Canon για κάμερες με αισθητήρα 2/3″, μαζί με τον CJ12ex4.3B, έναν φορητό φακό ζουμ 2/3″ 4K με την ευρύτερη εστιακή απόσταση στον κόσμο.

Εντυπωσιακή οπτική απόδοση 4K
Αξιοποιώντας την κληρονομιά της Canon στον τομέα των προηγμένων οπτικών τεχνολογιών, ο νέος φακός CJ20ex7.8B επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις, γεγονός το οποίο τον καθιστά ιδανική επιλογή για κάμερες τηλεοπτικών μεταδόσεων 4K.

Χάρη στη βέλτιστη τοποθέτηση των στοιχείων του φακού και την ακριβή συναρμολόγηση των εξαρτημάτων του, ο CJ20ex7.8B αποδίδει εικόνες υψηλής ποιότητας με ανάλυση 4K σε όλο το εύρος του οπτικού πεδίου, από το κέντρο έως τις περιοχές της περιφέρειας. Ο φακός επιτυγχάνει ανώτερη αναπαραγωγή των χρωμάτων, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να δημιουργούν συναρπαστικά βίντεο υπερυψηλής ανάλυσης.

Ο νέος CJ20ex7.8B περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο extender 2x το οποίο, ακόμη και κατά τη λήψη με τη μέγιστη εστιακή απόσταση 312mm, προσφέρει εξαιρετικές οπτικές επιδόσεις που υποστηρίζουν ιδανικά τις κάμερες τηλεοπτικών μεταδόσεων 4K.

Φορητός και ευέλικτος, καλύπτει τις ανάγκες του χώρου των τηλεοπτικών μεταδόσεων

Χάρη στις μικρές διαστάσεις και το χαμηλό βάρος του, ο φακός προσφέρει εξαιρετική φορητότητα, απαντώντας στις ανάγκες του τηλεοπτικού κλάδου και διευκολύνοντας τις λήψεις με την κάμερα στον ώμο και τη μεταφορά του εξοπλισμού.

Canon CJ20ex7.8B

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon Lenses Lenses

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!