Η Meike παρουσιάζει τον νέο φακό 25mm f/0,95 για συστήματα APS-C!

Η Meike λανσάρει τον νέο χειροκίνητο φακό 25mm f/0,95 για συστήματα Sony E, Fujifilm X, Canon EOS M, Canon RF και Micro Four Thirds.

O νέος Meike 25mm f/0.95 με βάρος 600 γραμμάρια, έχει ισοδύναμη full-frame εστιακή απόσταση περίπου 38mm και είναι κατασκευασμένος από 11 στοιχεία που σε 9 ομάδες. (η εταιρεία δεν έχει παράσχει πληροφορίες σχετικά με τους τύπους γυάλινων στοιχείων που χρησιμοποιεί). Στα συστήματα APS-C, προσφέρει οριζόντια και κάθετη γωνία θέασης 52 και 35,4 μοιρών αντίστοιχα, ενώ σε MFT, προσφέρει οριζόντια και κάθετη γωνία θέασης 38,8 και 29,5 μοιρών αντίστοιχα.

Διαθέτει διάφραγμα 13 λεπίδων με εύρος f/0.95-f16, και η ελάχιστη απόσταση εστίασης είναι τα 25 εκατοστά. Στο μπροστινό τμήμα του, δέχεται φίλτρα 62mm. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο νέος φακός είναι ιδανικός για τοπία και για πορτρέτα προφανώς, λόγω του μεγάλου διαφράγματος του, που θα αποδειχθεί χρήσιμο στους φωτογράφους που φωτογραφίζουν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο φακός είναι πλήρως χειροκίνητος, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο δεν υποστηρίζει αυτόματη εστίαση, αλλά δεν έχει καμία ηλεκτρονική επικοινωνία με την κάμερα στην οποία είναι συνδεδεμένη.

Ο νέος Meike 25mm f/0,95 είναι διαθέσιμος στην τιμή των 354 ευρώ για Sony E-mount. Η εταιρεία λέει ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει και τις υπόλοιπες εκδόσεις Fujifilm X, Canon EOS M, Canon RF και Micro Four Thirds, στις 15 Δεκεμβρίου (στην ίδια τιμή). Θα τον βρείτε εδώ.


Απέκτησε το Luminar με έκπτωση, με τον κωδικό pttl20,
κάνε κλικ στην εικόνα

Luminar - Λογισμικό Επεξεργασίας φωτογραφιών

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας!


Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.

Σπανουδάκης Γιώργος

Είμαι ο Σπανουδάκης Γιώργος, φωτογράφος με έδρα την Αθήνα και έχω σπουδάσει μουσική και φωτογραφία (κάτοχος Bachelor of Arts). Ασχολούμαι επίσης με επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο. Εξειδικεύομαι σε φωτογραφίσεις κάθε είδους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και πορτρέτων. Όταν έχω χρόνο ασχολούμαι επίσης με αστροφωτογραφία, φωτογραφία τοπίου και λατρεύω να εκφράζομαι δημιουργώντας δικά μου φωτογραφικά concept.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Notify of
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.