Διαφημιστικό της Fiat γυρισμένο αποκλειστικά με Canon EOS 6D και Tamron φακούς


Διαφημιστικό της Fiat γυρισμένο αποκλειστικά με Canon EOS 6D και Tamron φακούς

Με τον τίτλο “The Italians Are Coming”, η Fiat λάνσαρε το νέο διαφημιστικό της σποτ για το Fiat 500L, το οποίο γυρίστηκε αποκλειστικά με την Canon EOS 6D
Τα πλάνα τραβήχτηκαν στα 60fps με ταχύτητα 1/125. και τους φακούς της Tamron, SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD, SP 70-200mm f/2.8 DI VC USD και SP 90mm F/2.8 DI MACRO 1:1 VC.
Βλέπουμε λοιπόν ότι οι DSLR των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους, του μεγάλους αισθητήρα και των φακών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, σιγά σιγά κερδίζουν έδαφος ακόμα και στη δημιουργία απαιτητικών εργασιών, όπως είναι ένα διαφημιστικό σποτ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

canonwatch
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!