Canon DM-E1, νέο κατευθυντικό μικρόφωνο για λήψη video με DSLR μηχανές


Canon DM-E1, νέο κατευθυντικό μικρόφωνο για λήψη video με DSLR μηχανές

H Canon ανακοίνωσε ένα νέο μικρόφωνο για λήψεις video με DSLR μηχανές, το Canon DM-E1.

Το Canon DM-E1 είναι ένα στερεοφωνικό μικρόφωνο για την καταγραφή του ήχου μπροστά από τη μηχανή (κατάλληλο για συνεντεύξεις ή παρουσιάσεις), το οποίο παρέχει μερική απομόνωση των ήχων του περιβάλλοντος.

Μπορεί να ρυθμιστεί για λήψη στις 90 μοίρες ή στις 120 μοίρες, ενώ το ειδικό σύστημα προσαρμογής στο hot-shoe της μηχανής μειώνει στο ελάχιστο την λήψη ήχων που προέρχονται από τη λειτουργία της μηχανής.

Καταγράφει ήχους σε συχνότητες από 50Hz στα 16kHz, με αναλογία 66dB S/N και ευαισθησία -42db.

Το Canon DM-E1 είναι μικρό (4 x 8.4 x 13 εκατοστά) και ελαφρύ (μόλις 110 γραμμάρια), λειτουργεί με μία μπαταρία λιθίου CR2032 και συνδέεται στη μηχανή με καλώδιο που έχει 35mm audio jack.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Canon.

Canon DM-E1

Canon-DM-E1

Canon DM-E1

Canon-DM-E1-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!