Η Canon παρουσιάζει τον Canon EF 11-24mm f/4L USM


Η Canon παρουσιάζει τον Canon EF 11-24mm f/4L USM

Ο νέος φακός είναι κατάλληλος για Full Frame μηχανές και προσφέρει γωνία θέασης 126º05’, είναι δηλαδή ιδανικός για φωτογράφιση τοπίου.

Ο Canon EF 11-24mm f/4L USM αποτελείται από 16 οπτικά στοιχεία σε 11 groups, ανάμεσα στα οποία τέσσερα ασφαιρικά στοιχεία, ένα Super UD στοιχείο και ένα UD στοιχείο, ενώ το διάφραγμα του έχει 9 λεπίδες.

Διαθέτει την επίστρωση Sub-Wavelength Structure Coating (SWC) και την επίστρωση Air Sphere Coating (ASC), οι οποίες μειώνουν τα φαινόμενα flare και ghosting. Επιπλέον η επίστρωση Super Spectra Coating (SSC) μειώνει τις χρωματικές ανωμαλίες επιτρέποντας μεγαλύτερη ποσότητα του φωτός να περάσει στον αισθητήρα.

Ο νέος ευρυγώνιος φακός μπορεί να εστιάσει από απόσταση 28 εκατοστά. Ζυγίζει 1.180 γραμμάρια και έχει μήκος 13.2 εκατοστά. Το σώμα του είναι ανθεκτικό σε κακές καιρικές συνθήκες.

O Canon EF 11-24mm f/4L USM θα είναι διαθέσιμος τον Μάρτιο στα 3.700 ευρώ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Τύπος Φακού Zoom
Για μηχανές Full Frame/Canon EF mount
Εστιακό μήκος 11-24mm
Μέγιστο διάφραγμα f/4
Σταθεροποιητής Όχι
Αριθμός λεπίδων διαφράγματος 9
Οπτικά στοιχεία 16
Groups 11
Ειδικά στοιχεία 4 ασφαιρικά στοιχεία, 1 Super UD στοιχείο και 1 UD στοιχείο
Ελάχιστη απόσταση εστίασης 28 εκατοστά
Μέγιστη Μεγέθυνση 0.16x
Αυτόματη εστίαση Ναι
Φυσικά στοιχεία
Βάρος 1180 γραμμάρια
Μήκος 13.2 εκατοστά
Διάμετρος 108 χιλιοστά
Φίλτρο Με προσαρμογέα

Canon-11-24

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Canon.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Canon Lenses CP+ 2015 Lenses

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!