Canon EOS-1D X Mark II: Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από το βυθό της θάλασσας


Canon EOS-1D X Mark II: Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από το βυθό της θάλασσας

H εταιρεία BackScatter ειδικεύεται στη λήψη φωτογραφιών και videos στον υποβρύχιο κόσμο του πλανήτη μας.

Στο τελευταίο video της, “βούλιαξε” τη ναυαρχίδα της Canon στις DSLR μηχανές, Canon EOS-1D X Mark II (με το αντίστοιχο Housing της Nauticam) και μας δείχνει τις δυνατότητες της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Russ Sanoian στο Dpreview η Canon EOS-1D X Mark II είναι ιδανική για λήψεις κάτω από το νερό, καθώς η απόδοση της στη λήψη 4K στα 60p είναι πολύ καλή και οι λήψεις στα 2.500 ISO είναι πολύ καθαρές.

Για τις λήψεις του ο Russ χρησιμοποίησε τους φακούς Canon EF 100mm F2.8L IS USM Macro IS και Canon EF 8-15mm F4L Fisheye USM.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dpreview
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!