Canon: Σύντομα θα διαθέσουμε νέο Firmware για να διορθώσουμε πρόβλημα στην Canon EOS-1D X Mark III

Η Canon επιβεβαιώνει πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην νέα της ναυαρχίδα στις DSLR κάμερες, Canon EOS-1D X Mark III.
Επιβεβαιώσαμε ότι ενδέχεται να παρουσιαστεί το ακόλουθο φαινόμενο κατά τη χρήση της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής SLR EOS-1D X Mark III. Μια νέα έκδοση του firmware προγραμματίζεται για τις αρχές Απριλίου. Μόλις το νέο firmware είναι έτοιμο, θα κάνουμε μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας.
Φαινόμενο: Όταν η κάμερα χρησιμοποιείται με το ηλεκτρονικό αλφάδι που έχει ρυθμιστεί στο “Show” στην οθόνη του σκόπευτρου, σε σπάνιες περιπτώσεις, η φωτογραφική μηχανή μπορεί να μην λειτουργεί κανονικά όταν χειρίζεστε το κουμπί AF-ON ή το κουμπί λήψης.
Επηρεαζόμενο προϊόν: EOS-1D X Mark III (έκδοση Firmware 1.0.0)
Προσωρινή λύση: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση “Απόκρυψη” για το ηλεκτρονικό αλφάδι στην οθόνη του εικονοσκοπίου. Διαδικασία ρύθμισης: Menu / Set-up 2 tab / Viewfinder display / Electronic level* [Hide]
*Default setting: [Hide]