Η Canon EOS 5D Mark IV έρχεται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου


Η Canon EOS 5D Mark IV έρχεται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες DSLR μηχανές του 2016 είναι η μηχανή που θα αντικαταστήσει τη Canon EOS 5D Mark III.

H Canon EOS 5D Mark IV είναι σίγουρο ότι θα ανακοινωθεί πριν την Photokina του Σεπτεμβρίου και το pttlgr θα σας την παρουσιάσει από τη Κολωνία το διάστημα που θα βρεθεί στη Γερμανία για να καλύψει όλα τα νέα φωτογραφικά προιόντα που θα παρουσιαστούν.

Η Canon EOS 5D Mark IV αναμένεται να ανακοινωθεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, με επικρατέστερες ημερομηνίες τις 25 ή 26 Αυγούστου (όπως τις αναφέρουν οι ιστοσελίδες CanonRumors και CanonWatch).

Προς το παρόν δεν έχουμε αξιόπιστες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας Canon, αλλά φυσικά θα σας ενημερώσουμε ΑΜΕΣΑ για οτιδήποτε νεώτερο διαρρεύσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!