Δείτε τρεις φωτογραφίες με την Canon EOS 5Ds R σε πλήρη ανάλυση


Δείτε τρεις φωτογραφίες με την Canon EOS 5Ds R σε πλήρη ανάλυση

Υπενθυμίζουμε ότι η Canon EOS 5Ds R δεν έχει μπροστά από τον αισθητήρα της το AA φίλτρο, με σκοπό να προσφέρει μεγαλύτερη οξύτητα και λεπτομέρεια σε κάθε λήψη.

Πατήστε πάνω σε κάθε εικόνα για να την κατεβάσετε σε πλήρη ανάλυση.

canon-eos-5ds-r-1

Φακός: Canon EF500mm F4L IS II USM
Διάφραγμα: f/4
Ταχύτητα: 1/3200
ISO: 400

canon-eos-5ds-r-2

Φακός: Canon EF16-35mm F4L IS USM
Διάφραγμα: f/11
Ταχύτητα: 1/500
ISO: 200

canon-eos-5ds-r-3

Φακός: Canon EF24-70mm F2.8L II USM
Διάφραγμα: f/11
Ταχύτητα: 1/15
ISO: 400

Πως σας φαίνεται η απόδοση της Canon EOS 5Ds R;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Παρότι δεν είμαι γενικώς θιασώτης των πολλών”Megapixels”, οφείλω εδώ να ομολογήσω ότι παρατηρώντας αυτά τα αρχεία στο 100%, έμεινα άναυδος από την απόδοση της λεπτομέρειας και την οξύτητα.
    Βέβαια, αναμένω να δω αρχεία σε υψηλά ISO και από λήψεις μακράς διαρκείας.

    Υ.Γ. Αυτό που με προβληματίζει κ. Βήτο είναι το εξής: Η απουσία ΑΑ φίλτρου μπροστά από τον αισθητήρα, δεν καθιστά πολύ ευαίσθητη την επιφάνειά του στον καθαρισμό; Έχει κυκλοφορήσει κάτι σχετικά με αυτό; θα με ενδιέφερε η γνώμη σας…

    • #
      1

      θα σου πω ότι από ότι έχω μάθει αν γρατσουνίσεις το φίλτρο, σου αλλάζουν και τον αισθητήρα πακέτο…άρα γενικά θέλει πολύ προσοχή τι κάνεις εκεί μέσα…τώρα αν είναι πιο ευαίσθητος ο αισθητήρας σκέτος φαντάζομαι πως δύσκολα μπορεί να απαντηθεί.

  • #
    1

    Γεια σας Κε Βητο, ποια η γνωμη σας στο να αντικαταστησω την CANON 7D με την νεα CANON M3 ?????? Ευχαριστω πολυ.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!