Έρχεται η Canon EOS 6D II, νέα entry level DSLR και μία mirrorless


Έρχεται η Canon EOS 6D II, νέα entry level DSLR και μία mirrorless

H Nokishita ανακάλυψε τρεις φωτογραφικές μηχανές της Canon που θα παρουσιαστούν σύντομα και έχουν καταχωρηθεί σε δημόσιες υπηρεσίες.

Οι εταιρείες φωτογραφικών μηχανών καταχωρούν σε δημόσιες υπηρεσίες τις επερχόμενες μηχανές λόγω των ασύρματων δυνατοτήτων τους και της ενσωμάτωσης WiFi και Bluetooth και έτσι εμείς μαθαίνουμε τι πρόκειται να δούμε.

Στη περίπτωση της Canon η μία μηχανή είναι η αναμενόμενη Canon EOS 6D II, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία καταχώρησης θα έχει WiFi, Bluetooth, οθόνη μεταβλητής θέσης και διαστάσεις 144×111.8×75.5 χιλιοστά.

Ήδη είχαμε δει ότι οι φήμες αναφέρουν ότι θα έχει τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:
– αισθητήρας Full Frame CMOS με ανάλυση 24-28 megapixels
– επεξεργαστής DIGIC 7
– σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel AF με 45 σημεία
– ενσωμετωμένο Wi-Fi, NFC, Bluetooth και GPS
– οθόνη που αλλάζει θέση
– μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων στα 6 καρέ το δευτερόλεπτο
– λειτουργίες HDR Movie & Time Lapse Movie
– 4K video
– ψηφιακή σταθεροποίηση στη λήψη video
– διπλή υποδοχή για κάρτες μνήμης SD

Η δεύτερη μηχανή είναι μία DSLR στην κατηγορία entry level, για την οποία ξέρουμε ότι θα έχει σίγουρα Wi-Fi και Bluetooth.

Τέλος θα έχουμε την ανακοίνωση και μίας mirrorless στην σειρά Canon EOS M (μάλλον θα αντικαταστήσει την Canon EOS M10) και η οποία θα έχει σίγουρα Wi-Fi και Bluetooth.

Ακόμα καταχωρημένη έχουμε και μία τέταρτη μηχανή με Wi-Fi και Bluetooth, η οποία μπορεί να είναι compact.

Από τις παραπάνω μηχανές αναμένουμε να έχουμε την ανακοίνωση της Canon EOS 6D II μέσα στο καλοκαίρι, ενώ για τις υπόλοιπες αν δεν τις δούμε την ίδια περίοδο το πιο πιθανό είναι να ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!