Canon EOS 6D II και Canon EOS 200D: Οι τιμές στην Ευρώπη είναι πιο ψηλά


Canon EOS 6D II και Canon EOS 200D: Οι τιμές στην Ευρώπη είναι πιο ψηλά

H Canon ανακοίνωσε σήμερα το πρωί τις νέες DSLR, Canon EOS 6D II και Canon EOS 200D.

Στα άθρα των ανακοινώσεων των δύο μηχανών του pttlgr γράψαμε τις τιμές για τις Η.Π.Α. (καθώς το πρωί μόνο στο site της Η.Π.Α. υπήρχε το δελτίο τύπου της ανακοίνωσης τους). Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση στις Η.Π.Α.:
– Η Canon EOS 200D θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο, σε μαύρο, λευκό ή ασημί χρώμα, στην τιμή των 550 δολαρίων για το σώμα και σε κιτ με τον 18-55mm F4-5.6 IS STM στα 700 δολάρια
– Η Canon EOS 6D II θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο στην τιμή των 2.000 δολαρίων για το σώμα και σε κιτ με τον φακό Canon 24-105mm F4.5-5.6 IS STM στα 2.600 δολάρια

Πριν λίγο ανακαλύψαμε στο site της Canon στο Ηνωμένο Βασίλειο (canon.co.uk) οτι οι αντίστοιχες τιμές που δίνονται είναι αρκετά πιο πάνω:
– Η Canon EOS 200D θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο, σε μαύρο, λευκό ή ασημί χρώμα, στην τιμή των 720 ευρώ για το σώμα και σε κιτ με τον 18-55mm F4-5.6 IS STM στα 840 ευρώ (δείτε εδώ)
– Η Canon EOS 6D II θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο στην τιμή των 2.500 ευρώ για το σώμα και σε κιτ με τον φακό Canon 24-105mm F4.5-5.6 IS STM στα 2.945 ευρώ (δείτε εδώ)

Οι παραπάνω τιμές είναι προτεινόμενες λιανικές τιμές για την αγορά που σημαίνει ότι είναι οι αρχικές τιμές από τις οποίες θα έχουμε χαμηλότερη τελική τιμή.

Αναμένουμε από την Canon Ελλάδας να μάθουμε τις τιμές που θα έχουμε στην ελληνική αγορά.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις τιμές για το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α.; Που πιστεύετε θα είναι οι τιμές στην Ελλάδα;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!