Αυτή είναι η τιμή της Canon EOS 6D II (σώμα και kit) για την Ελλάδα


Αυτή είναι η τιμή της Canon EOS 6D II (σώμα και kit) για την Ελλάδα

Το pttlgr σας αποκαλύπτει τις τιμές της νέας Canon EOS 6D II, στις οποίες θα πωλείται στην χώρα μας.

Πρόκειται όπως πάντα για προτεινόμενες λιανικές τιμές με Φ.Π.Α., που σημαίνει ότι θα μπορείτε να την βρείτε στα ελληνικά καταστήματα ίσως και σε λίγο καλύτερες τιμές.

Η Canon EOS 6D II θα πωλείται, σκέτο σώμα, στην τιμή των 2.299 ευρώ.

Επιπλέον θα είναι διαθέσιμη σε δύο κιτ, ένα με τον Canon 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM στην τιμή των 2.699 ευρώ και σε κιτ με τον Canon 24-70mm f/4 L IS USM στην τιμή των 2.999 ευρώ.

Η μηχανή αναμένουμε να είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

5 σχόλια

  • #
    1

    Βάλε Καλημέρα. Όποιος έχει διαφορετική άποψη οι άλλοι των αρχίζουν στα μπινελίκια αλλά Προσωπικά θεωρώ πολύ υψηλή αυτή την τιμή των 2300€ και ακόμα υψηλότερη τον τιμή των 750€ Για την CANON EOS 200.

    • #
      1

      καλημέρα…προφανώς εννοείς για κάποιους εκτός pttlgr εδώ δεν γίνεται αυτό. Οι τιμές είναι αρχικές και αναμένουμε να μην είναι αυτές στον ταμείο. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε να έρθουν τα πρώτα κομμάτια να δούμε που θα ξεκινάνε τελικά.

  • #
    1

    Για τα σημερινά δεδομένα πανάκριβη η τιμή της 6D ||

  • #
    1

    Κρίνοντας από τις τιμές άλλων αντίστοιχων εταιρειών, όπως και από το ότι “τελικά” θα μειωθεί, μου φαίνεται “φυσιολογική” τιμή.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!