Η Canon αναγνωρίζει το πρόβλημα με τις Canon EOS 750D και Canon EOS 760D


Η Canon αναγνωρίζει το πρόβλημα με τις Canon EOS 750D και Canon EOS 760D

Όπως αναφέρετε υπάρχει πρόβλημα με την οπτική επιφάνεια που υπάρχει μπροστά από το φίλτρο, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται κηλίδες κάτω από ορισμένες συνθήκες λήψης.

Οι μηχανές που ενδέχεται να παρουσιάσουν το πρόβλημα είναι όσες έχουν στα δύο πρώτα ψηφία του σειριακού αριθμού τους τα νούμερα 01 ή 02.

Όσες μηχανές έχουν στο διαμέρισμα της μπαταρίας μία μαύρη κουκκίδα σημαίνει ότι έχουν ελεγχθεί και είναι εντάξει.

canon-mark

Οι μηχανές που επηρεάζονται θα επισκευαστούν δωρεάν.

Η ανακοίνωση έγινε στην σελίδα της Canon στις Η.Π.Α. και αναφέρεται στα αντίστοιχα μοντέλα Canon EOS Rebel T6i (Canon EOS 750D) και Canon EOS Rebel T6s (Canon EOS 760D).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!