Canon: Θα ανακοινώσει τη Canon EOS 77D, μία mirrorless και τη PowerShot G9 X Mark II;


Canon: Θα ανακοινώσει τη Canon EOS 77D, μία mirrorless και τη PowerShot G9 X Mark II;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα φημών Canon Rumors αναμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα (CES 2017) μερικές νέες μηχανές από τη Canon.

H Canon Rumors στηρίζει όσα γράφει στις πηγές της αλλά και στην πρόσφατη δημοσίευση της ιστοσελίδας Nokishita , η οποία αναφέρει τις επόμενες μηχανές που αναμένουμε να παρουσιάσει η Canon.

Ανάμεσα σε αυτές έχουμε μία νέα DSLR, την Canon EOS 77D. Η Canon μας έχει συνηθίζει να έχει διαφορετικά ονόματα για τις DSLR της σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία (πράγμα απαράδεκτο για τους καταναλωτές) και η νέα μηχανή στις Η.Π.Α. θα κυκλοφορήσει ως EOS Rebel T7i.

Προς το παρόν το μόνο που γνωρίζουμε για τη νέα μηχανή (που θα είναι στο οικονομικό lineup της εταιρείας) είναι ότι θα έχει WiFi και Bluetooth.

Επιπλέον, στην ίδια δημοσίευση, αναφέρεται ότι θα δούμε μία νέα mirrorless μηχανή στη σειρά M με ενσωματωμένο WiFi (μάλλον τον Φεβρουάριο στο CP+ της Γιοκοχάμα) και η οποία θα μπει στο lineup κάτω από τη νέα ναυαρχίδα Canon EOS M5 και θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα.

Ακόμα αναμένουμε να έχουμε και μία νέα premium compact μηχανή, την βελτιωμένη Canon PowerShot G9 X Mark II (θα αντικαταστήσει την Canon Powershot G9 X).

Τέλος αναμένουμε και κάποιες νέες μικρές compact μηχανές, όπως την IXY 200 / IXUS 185 / PowerShot ELPH 185 (θα βγει σε τρία χρώματα).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!