Διαρροή και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Canon EOS M3


Διαρροή και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Canon EOS M3

Δείτε και πείτε μας ποια είναι η γνώμη σας για την νέα mirrorless του ιαπωνικού κολοσσού:
– αισθητήρας APS-C, CMOS, 24.2 megapixels
– επεξεργαστής DIGIC6
– υβριδικό αυτόματο σύστημα εστίασης με 49 σημεία
– ISO 100-12800
– μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων 4.2 καρέ το δευτερόλεπτο
– ταχύτητα κλείστρου 30 seconds – 1/4000 seconds
– 384 zone metering
– καταγραφή Full HD video
– υποδοχή για SD / SDHC / SDXC (UHS-I compatible)
– Wi-Fi
– μπαταρία LP-E17
– ενσωματωμένο flash
– οθόνη αφής 3″, ανάλυσης 1.040.000 dots, με δυνατότητα αλλαγής θέσηςmillion dots. Touch panel
– μέγεθος 11.09 x 6.8 x 4.44 εκατοστά
– βάρος 366 γραμμάρια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

5 σχόλια

  • #
    1

    μια χαρά δείχνει. μένει στην πράξη να δούμε την εστίασή της (που αναμενεται εντυπωσιακή λόγω ότι είναι υβριδική) και την απόδοση του νέου αισθητήρα της.
    Θετικό το ενσωματωμένο φλας με δυνατότητα να πάρει και εξωτερικό. Ένας μικρός ηλεκτρικός φακός της λείπει και αυτό μετράει στις mirrorless.

    • #
      1

      μια χαρά δεν την λες όταν υπάρχουν εκεί έξω οι Sony A7s και η Panasonic GH4…την λες απλά μια καλή μηχανή…

      • #
        1

        νομίζω ο στόχος της και η τιμή της είναι το κοινό της α5100 (εκεί την βάζω εγώ) και για αυτή την κατηγορία είναι μια χαρά. Δεν νομίζω ότι απευθύνεται στο κοινό της α6000 καθώς απλά δεν έχει EVF. Ούτε στο κοινό της Α7 απευθύνονται, γιατί κάνουμε αυτή τη σύγκριση; Η μηχανή είναι APS-C δεν είναι FF. Η canon δεν ξέρω αν θα βγάλει μοντέλα που θα συναγωνίζονται τις DSLR της (να βάλει κάτι σε a7 ή a6000) απλά θέλει να ανοιχθεί στις mirrorless. Τουλάχιστον δεν δείχνει να το κάνει ακόμα να θέλει να συναγωνιστει τις DSLR της. Εδώ η nikon έχει μόνο το μικρό nikon 1 για αυτό το λόγο. Σε αντίθεση με την sony που καθώς δεν έχει παρουσία στις SLR (άλλο οι SLT) βγάζει μοντέλα που συναγωνίζονται SLR των άλλων και τα καταφέρνει καλά.

        Η τιμή της θα δείξει που απευθύνεται και θα παίξει τον ρόλο της. Πάντως τα χαρακτηριστικά της είναι μάλλον λίγο καλύτερα της α5100 και εκεί την τοποθετώ εγώ (κατηγορία 500€/600€ με φακό)

      • #
        1

        έχει δίκιο σε όσα αναφέρεις, αλλά canon και nikon πρέπει να καταλάβουν ότι το μέλλον είναι στα μικρά σώματα…και μικρό σώμα με καθρέπτη είναι δύσκολο…
        τουλάχιστον οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν κουραστεί να έχουν μεγάλο όγκο και βάρος μαζί τους…

        επιπλέον νομίζω ότι σε κάποια είδη φωτογραφίας όπως την ταξιδιωτική ή το φωτορεπορταζ τα μικρά σώματα με μεγάλες δυνατότητες είναι η καλύτερη λύση… πάντως τα πρώτα δείγματα της M3 είναι ενθαρρυντικά.

    • #
      1

      Συμφωνώ με τον Βάιο!!

      Θα περίμενα να είναι τουλάχιστον Full Frame! Canon είσαι διάολε! Άμα θες μπορείς…
      Ή μήπως δε θέλουνε; Δεν ξέρω τι να υποθέσω…

      Ελπίζω τουλάχιστον η απόδοσή της (εστίαση, ποιότητα εικόνας, ταχύτητα κλπ) να είναι σε κορυφαία για την κατηγορία επίπεδα και περιμένω να δω και τι mount θα φοράει…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!