Πως να κάνετε πορτραίτα σαν αυτά που βλέπουμε στο National Geographic

Σίγουρα τα πορτραίτα που βλέπουμε στις σελίδες του National Geographic έχουν κάτι το μοναδικό.

Πως όμως μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο στυλ με τις φωτογραφίες που βλέπουμε χρησιμοποιώντας το φυσικό ή τεχνητό φως που βρίσκουμε στα μέρη που επισκεπτόμαστε.

Ο φωτογράφος του National Geographic, Bob Holmes, μιλάει στον Marc Silber για πως να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, σχολιάζοντας φωτογραφίες που έχει τραβήξει στην καριέρα του.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!