Η Full Frame mirrorless μηχανή της Canon έρχεται μέσα στο 2018


Η Full Frame mirrorless μηχανή της Canon έρχεται μέσα στο 2018

O πόλεμος των mirrorless μηχανών έχει πολλές μάχες ακόμα καθώς η Canon ετοιμάζεται να σταματήσει τα παιχνίδια και να σοβαρευτεί.

Αν και έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι ο ηγέτης του χώρου θα μπει δυναμικά στις mirrorless μηχανές με ένα επαγγελματικό Full Frame μοντέλο αυτή τη φορά φαίνεται ότι πλησιάζουμε στην ανακοίνωση της.

Η CanonRumors αναφέρει ότι αξιόπιστη πηγή της υποστηρίζει ότι η πρώτη Full Frame mirrorless μηχανή του ιαπωνικού κολοσσού θα ανακοινωθεί μέσα στο 2018 και θα έχει νέο αισθητήρα CMOS που θα είναι ειδικά κατασκευασμένος για αυτή και δεν υπάρχει σε καμία άλλη μηχανή της εταιρείας.

Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει πριν την Photokina του Σεπτεμβρίου του 2018, όπου και θα εκτεθεί η νέα μηχανή.

Επιπλέον σύμφωνα πάντα με την CanonRumors η Canon φαίνεται να ετοιμάζει συνολικά δύο Full Frame mirrorless μηχανές και μία compact. Από τις δύο mirrorless η μία θα δέχεται τους υπάρχοντες EF φακούς και η δεύτερη θα έχει ένα νέο mount φακών.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!